Äntligen hemma!

Har äntligen kommit hem igen efter en liten tour. Firade midsommar hos mina föräldrar på ena sidan staden där vi sov över. Sedan begav det sig direkt till sambons föräldrar på andra sidan så det blev en härlig tripp. Där sov vi oxå såklart kvar vilket blev sådär. Sambon hade "glömt" säga att vi skulle sova kvar så jag hade inte packat för det men det gick bra i alla fall. De som gick mindre bra var att Shelia vaknade kl 4 och tyckte att det var dags att gå upp när jag sovit i hela 2h. Försökte förgäves få henne att somna om så kl 5 tog jag med mig Shelia och sambon på en timmes promenad så hon somnade om och jag och sambon fick sova 2 timmar till.
Är dock fortfarande helt slut.
Men nu är vi ju i alla fall hemma så man kan slacka ner sig i soffan och kolla på tv vilket jag ska göra nu!

Ciao!

Så förvirrad...

Gud va förvirrad man är när man fått barn.
Jag hällde upp en skål med fil, fixade Shelias gröt, matade, åt och hoppade in i duschen, trodde jag.
När jag kom ut ur duschen kände jag att jag var mer hungrig och sa då detta till sambon. Då började han skratta rätt mycket men jag fattade inte vad som var så kul förrens jag gick ut i köket. Där stod filen på bänken och väntade på mig.
Sjukt!
Näe nu måste jag fixa iordning mig och bege mig till ikea.

Ciao!

Nu mår jag bättre igen..

Har haft en rätt tuff tid med otroligt mammig och grinig bebis så jag har inte varit på topp. Nu börjar det dock bli bättre igen så snart kommer jag tillbaka och ni kommer att få se bilder på tårtan jag gjorde till ett barnkalas i söndags.
Idag har jag anmält mig som testpilot till en epilator och jag hoppas verkligen att jag blir utvald. 
Har börjat fundera på att köpa en ny då min är ca 8 år gammal och sjunger på sista versen.

 

Nu ska jag vara duktig och komma i säng i tid för en gångskull.
Ciao!

Spontan picnic!

Idag vaknade jag med halsont och nästäppa så babysim var inget att tala om då jag redan gjort det misstaget en gång. Jag ställde mig in på att bara vara hemma och umgås med Shelia och sex and the city boxen. Men då ramlade det in ett SMS från Lisa som gärna ville ha en picnic i solen och jag var inte sen att åka dit. Blev en underbar dag med lekande barn, picnic, massa foton och till på köpet fick jag en riktigt skön bränna trots att solen försvann såfort vi kom in i parken. Blev en 4,5 km promenad hem sen så fick tom min dagtur trots att jag tänkte hoppa över den. Nu ligger vi i sängen för Shelias kvällsmål och myser innan jag ska tillbaka till filmen som är pausad i vardagsrummet. Nu verkar Shelia ha ätit klart så nu ska jag bege mig till den väntande filmen och sambon. Ciao!

RSS 2.0