Testa canon 550D

Jag har precis anmält mig som testpilot för att testa canon 550D. Det är 8 st som blir utvalda så oddsen är kanske inte de bästa men jag vill verkligen testa den! Min kamera är tyvärr inte längre årets modell och då jag har avancerat lite skulle jag behöva en bättre. Fotar inte lika mkt längre för att jag känner att min kamera inte är tillräckligt bra. Denna är verkligen perfekt då man oxå kan filma i HD vilket är ett måste när man har en liten tös.

Håll tummarna för mig nu!

Ciao!


Vilket väder!

Imorse var jag inte alls motiverad att gå ut på dagens promenad efter en natt med hostande och grinande bebis och som toppen på isberget regnade det när jag vaknade.
Kom i vilket fall ut på min promenad men det tog lite längre tid än vanligt.
Nu är jag så trött så jag har svårt att hålla upp ögonen. Shelia somnade för typ 1 timme sen. Hoppas att hon kommer sova en timme till så jag kan krypa ner brevid henne en stund.

Ciao!

Tagit tag i mig själv..
Då har jag börjat ta tag i mig själv och går ut å går 6 km varje morgon. Vissa dagar har det blivit att jag gått 1 mil. Känns hur bra som helst. Motivationen har ju tidigare inte funnits men nu jävlar ska gravid-kilorna bort en gång för alla!
Vi har suttit på balkongen halva dagen jag å Shelia. Helt prefekt att halva balkongen är i skugga så jag kan sitta i solen och hon i skuggan.
Nu ligger hon dock och sover. Men ska väcka henne så hon kan få lite mat i sin lilla mage!
Ciao!

Tävling!


Klicka på bilden om du vill vara med och tävla!
Jag skulle vilja ha den guldiga!


Fullt upp..
Har haft fullt upp med Shelias namngivning den senaste veckan.
Bakade 4 tårtor från grunden för första gången i mitt liv. Blev faktiskt ganska nöjd trots allt.
Glömde dock i all stress att fota tårtorna så denna bild har jag stulit från min svägerska. Inte världens bästa men man ser väl lite iaf. Inte så konstigt att jag glömde dock. Tårtorna tog över 12h att baka så det var mer än ett heldagsprojekt.

Vi är otroligt glada och tacksamma för alla fina presenter och all hjälp vi fått! Jätteroligt att så många ville komma och vara med på Shelias stora dag!

Nu har Shelia vaknat och är super ledsen så nu måste jag gå.

Ciao!

Skönhetssalong

Idag har jag å Shelia mest myst men nyss fixade jag naglarna lite och såklart fick Shelia oxå vara med men hon fick bara sina naglar filade. Inget nagelack så taskig är jag.
Igår var vi hos en gammal klasskompis och hälsade på och det var hur mysigt som helst. Hon bor egentligen i Norge men var hemma och hälsade på sin familj så vi tog en sväng förbi dom. Helt sjukt vad henns syskon blivit stora. Tiden går så fort men jag är fortfarande 15 hehe.
Shelia är lite smågring så jag ska fortsätta mysa med henne innan hon blir ledsen igen.

Ciao!


Ligger i sängen

Ligger här i sängen med Shelia som äter i sömnen. Ska sova så fort hon har ätit klart.
Som ni kanske har läst har Shelia varit helt omöjlig med maten sen hon föddes. För ett tag sen tyckte BVC att det har gått för långt så vi fick en remiss för att kolla upp det vilket vi gjorde förra veckan och i förrgår fick jag ett samtal från läkaren. De har tydligen hittat någon bakterie i provet vi tog så imorgonbitti bär det av för att ta nya prover. Hoppas att det har med den dåliga aptiten/viktuppgången att göra så hon kan bli bättre.

Shelia har förövrigt lärt sig sjukt mkt saker de senaste dagarna. Hon tar sig fram superfort i en halvhasande/krypande stil och hon har börjat ställa sig upp oxå. Vilket är både kul å jobbigt eftersom hon är på ALLT. I förrgår gjorde hon sitt första bus. Hon låg å lekte i hallen när jag skulle göra hennes gröt i köket som är precis brevid. När jag kommer tillbaka efter max 2 minuter har hon tagit sig in i badrummet och dragit ut en halv rulle toalettpapper på golvet som hon lekte med.

Nu har hon ätit klart så nu måste jag sova för att orka med morgondagen.
Ciao!

Klara

Sådär då var tvålarna klara och inplastade!

 

Ciao!


Morsdag förberedelser...

Medans Shelia sov bestämde jag mig för att göra tvålarna som ska vara klara till morsdag då min mamma älskar de tvålar jag gör själv. Hon brukar få några stycken varje jul och födelsedag vid sidan om men i julas fick hon inga eftersom jag hade fullt upp med en bebis som vägrade att äta.
Tänkte försöka hitta en bra termosmugg till henne oxå men de är inte det lättaste eftersom de flesta antingen läcker eller tappar värmen väldigt fort.
Det kommer förövrigt bli min första morsdag. Spännande.
Kanske lägger in nån bild sen när tvålen stelnat.

Ciao!

Tävling nr 2


"Jag tävlar hos knoddenojag om en barn goodiebag
i samarbete med
:
http://mybabys.se ,
http://gladagrodan.se ,
http://Discshop.se ,
http://Inneonline.se ,
http://Babysmart.se
http://Namnnappen.se ,
http://IOB-BUTIKEN.se ,
http://Hippahem.se
http://Sakfabriken.se ,
http://GurraJr.se ,
http://Barntrygghet.se ,
http://Ungers.se ,
http://annacill.se

Tävla HÄR du med!"


Tävling

Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos
[En Bulle Ur Ugnen]
Önska mig lycka till!
Min kära dotter har varit helt omöjlig de senaste veckorna och därför har bloggen fått lida.
Ska försöka bli bättre på detta igen.

Ciao!

RSS 2.0