Helt slutkörd

Shelia har varit helt hopplös senaste veckan och bara gnällt hela dagarna och vill bli underhållen 24/7. Vilket har inneburit att 90% av dagarna har gått ut på att bära omkring på henne och försöka få henne att vara nöjd. Idag blev det dock en underbar promenad i solskenet. Trots att jag var sååå trött eftersom Shelia gnällt hela natten. Vaknade till efter halva promenaden. Men det var iaf tur att jag gick imorse eftersom solen nu lyser med sin frånvaro.
Nu måste jag ta tag i mig själv och gå ner resten av mina gravidkilon som jag går och bär på. Nu är Shelia 6 månader och jag tycker inte att jag kan skylla på graviditeten längre. Mitt mål är att ialla fall gå ner 4 kg på en månad. Men totalt ska jag gå ner ca 9kg så jag kan få på mig mina gamla kläder.
Jag tror förövrigt att Shelia kommer börja krypa snart. Hon hasar sig fram nu och ställer sig väldigt ofta i krypställning. Tufft!
Detta vart det längsta blogginlägget på länge! Så kan de gå när man känner sig motiverad och duktig!
Men nu tycker jag att Shelia ska äta trots att hon antagligen inte håller med.

Ciao!!!

Tävling!

Jag är med och tävlar hos Kalasgott om ett cupcake-kit från Lyckas med Mat.
Mina tre favoritprodukter från butiken är denna kavel, detta Modeleringsverktyg och såklart detta Cupcake dekorationsset.
Håll tummarna för mig nu!!

Vår!

Idag är våren påväg igen. Kom nyss hem från en underbar promenad med Shelia. Nu är jag på hur bra humör som helst och ska ta tag i städningen med nöje!
Först ska jag bara få Shelia att somna.


Ciao!

Var kom snön ifrån?

 


Igår va det sol och jättefint väder men idag när man vaknar toksnöar det.
Var kommer snön ifrån?
Jag som trodde att våren var här för att stanna men icke.
Igår bestämde jag mig för att ta tag i mig själv igen så jag kan gå ner resten av mina gravid kilon. En promenad om dagen bestämde jag mig för men som vädret såg ut imorse blev det ingen och nu är jag för trött.
Ska dock passa på att spela wii innan Shelia vaknar.


Källa games4grandmothers.comCiao!


Fick nyss ett påskägg...Min kära sambo kom nyss hem med ett STORT påskägg till mig. Nu känner jag mig lite gladare än vad jag gjorde imorse. Va så trött å grinig när han gick till jobbet så han tyckte jag behövde det trots att han hade lovat att inte köpa något eftersom vi har ganska taskigt med pengar just nu.
Nu är han och köper ett salladshuvud så vi kan äta mat.

Ciao!


RSS 2.0