Helt förstörd...

Shelia har varit jättegrinig idag och inte alls velat sova eller äta. Vi somnade tillslut för nån timme sen i våran säng. Efter mycket om och men ville hon ha tutte och snutta och vi somnade. Det är lite märkligt eftersom hon inte velat ha tutte på 2 månader.
Nu känner jag mig dock helt förstörd.
Måste börja med maten innan sambon kommer hem. Orkar egentligen inte men man kanske måste äta hehe.
Nu vaknade Shelia också hoppas hon låter mig laga mat.

Ciao!
Centrum igår

Igår gick vi till centrum och skulle kika på lite kläder. Shelia hade med sig sin kompis på detta äventyr vilket var mycket roligt. Detta var det vi kom hem med.


Är mest nöjd med Manchester United bodyn till Shela.
Det blev faktiskt två par identiska jeans. Ett par till Shelia och ett par till kusin. Skjortan till morbror och blusen till stora kusinen och Shelia fick det som blev över dvs jeansen, kamobyxorna och manchester united bodyn.
Så kan det gå när man ska köpa påskpresenter.
Men det var tur att jag inte har en son, hittade så otroligt många fina skjortor till sommaren. Hade nog kommit hem med halva affären.
Nu ska jag göra något mer nyttigt!

Ciao!

Jobbig dag...

Idag har jag och Shelia varit på BVC där det var föräldrargrupp. Det var roligt men nu är jag helt slut. Dagen började med att Shelia inte ville äta sin morgongröt. Det tog över TVÅ timmar att göra oss klara pga grötincidenten. Sen blev det att stressa iväg till BVC. Sen gick vi och handlade men jag glömde det viktigaste så fick gå förbi en annan affär på vägen hem.
Det blir lite svårt att göra hallonvåfflor utan hallon som jag tänkt göra dagen till ära. Gick och tänkte på det hela tiden och helt plötsligt glömde jag de. Snacka om att vara trött. Men så blir det när man inte kan sova på nätterna och inatt var det inte Shelia som höll mig vaken. Jag sov oroligt och vaknade en gång i halvtimmen hela natten. Jätteskumt.
Nu vaknade hon.

Ciao!


Trodde jag ja..

Idag va planen att gå till öppna förskolan för första gången men så blev det inte. Shelias kompis som vi skulle gå dit med mår inge bra så det blev ingen förskola men vi skulle i alla fall gå ut på en promenad lite senare. Kom då på den briljanta idéen att byta ut liggdelen på våran vagn till en sittdel problemet är bara att det står en säng ivägen så jag kommer inte åt den. Fick våran nya säng för några dagar sen och min kära far skulle hämta våran "gamla" (som inte är så gammal)  men han fick förhinder och nu står den i vårat lilla föråd.
Ska dock försöka att få ut sittdelen på något sätt. Shelia börjar bli så pass stor nu så hon tycker inte om att ligga i vagnen och inte se någonting trots att hon inte kan sitta själv än.  Men nu måste jag äta lunch!

Ciao!

Vill ha vår!

Det gick inte så bra att slå på en film som vanligt. Fastnade framför några härliga vår/höstbilder som jag hittade på datorn. Åh va jag vill ha vår nu.
Nu ska jag iaf gå på riktigt.
Ciao!


        

Sovmorgon...

Fick sovmorgon imorse vilket var helt underbart! Kan inte komma ihåg när jag senast kände mig så pigg och glad när jag vaknade. Fick sova hela 7 timmar inatt med bara 5-6 avbrott.
Kände mig som en ny människa. Dock höll det inte i sig länge. Shelia var otroligt grinig och jag har nu ägnat hela TVÅ timmar åt att försöka få henne att somna då hon varit jättetrött men hon vägrade. Tillslut tröttnade jag och la ner henne i vagnen och körde runt här inne i kanske 15 minuter då somnade hon.
Men nu är jag såklart helt slut igen hehe. Jag som hade stora planer för idag men men. Tänkte försöka kolla på en film när hon äntligen sover och sen damsuga när hon vaknat.

Ciao!

Shelia ligger och sover...

Nu har jag läst ut Lotta på bråkmakargaratan för Shelia och hon ligger och sussar så sött.
Helt plötsligt har det blivit jättesvårt att få henne att somna.
Förut var det bara att lägga ner henne i sängen så somnade hon men nu är det ett mindre projekt.
Men då får jag i alla fall läsa böcker för henne vilket jag gillar väldigt mycket så det gör inget!
Blir dock en liten omställning.
Shelia har nu fått sin gåstol som man även kan göra om till en gunga och i den har hon gungat väldigt mycket idag. Hon har just lärt sig hur hon ska få den att gunga. Så sött.
Nu är det mat!
Ciao!

Me like..

Jag Jag roas i alla fall av detta!


Shelia Sover..

Shelia har precis somnat och jag är helt slut efter en natt med lite sömn så jag tänkte passa på att slänga mig ner i soffan framför någon bra film innan hon ska äta igen.
Tänkte bara lägga in en bild som jag tog precis innan hon somnade med sin lilla kompis!Världens bästa uppfinning!

Jag har hittat världens bästa uppfinning som jag känner att jag måste dela med mig av. Har haft dom i några månader och är hur nöjd som helst!
Dom heter socks ons och dom köpte jag på Ängelholmens barnprodukter för 69 kr. Är det mest prisvärda som jag har köpt till Shelia. Slipper leta strumpor hela tiden!Så har man en blogg da...

Shelia sover och jag hade tråkigt så nu har jag en egen blogg. Höll mig borta ganska länge men tillslut föll jag dit.
Nu ska jag dock gå och väcka henne så hon får lite mat i magen.

Ciao!

RSS 2.0