Helt slut

Har precis kommit hem efter en rolig men intensiv dag. Dagen började kl 6.30 att vi gick upp för att bege oss till Norrtälje och träffa svärföräldrarna och sedan åkte vi Eckerö-linjen för att utöka barskåpet lite. Till min stora lycka och förvåning hade dom Bacardi breezer som dom aldrig haft förut och det fanns tom lime som är jättesvår att få tag i på systemet så jag köpte en platta.
Lyckan blev total när jag även hittade skittles dock inte dom sura men det kan jag leva med!
Köpte 4 stora rör så jag kan göra Skittlesvodka. Tror det kommer bli mycket gott!
Återkommer med resultat när det är gjort!
Nu är jag helt slut och ska försöka varva ner lite innan sängen kallar. Kommer bli en lika intensiv dag imorgon så mitt mål är att vara i säng innan 12. Brukar dock ha lite svårt för det men kanske lyckas idag.
Hoppas ni haft en grym dag!

Ciao!


Mer skittles åt folket!


Bildkälla: Sodahead


Åkte till medborgarplatsen idag för att sambon skulle träffa en läkare och passade då på att gå inte på the english shop för att kika på lite tårttillbehör. Köpte dock bara glycerol och skittles crazy sours och kan bara säga "mer skittles åt folket!" De är ju bara för gott! Skulle bli överlycklig om bilden blev verklighet i sveriges matbutiker =) 

Ska åka tillbaka dit när jag ska baka Shelias 1 års tårta och köpa lite mera tårtgrejer.
Nu måte jag plocka bort Shelia från cd-stället däär hon slänger ut alla skivor på golvet =).

Ciao!


Berocca Boost

Jag fick för en tid sedan hem berocca boost eftersom jag är en buzzador.
Jag har nu testat den och har funnit den otroligt bra, speciellt när man är småbarnsförälder med lite sömn osv.
Den ger en verkligen en energikick. Första 2 gångerna jag testade den märkte jag ingenting men nu när jag använt den ett tag är jag otroligt nöjd! Den smakar även jättegott! Det är även ett stort plus att det inte innehåller konserveringsmedel eller socker utan bara vitaminer och guarana så det är mycket bättre än att dricka energidrycker.

Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Jag har även fått testa babyolja och babytvål. Vill du oxå bli en buzzador? Klicka här!


Bildkälla: Berocca


Näe nu måste jag gå och sova!
Ciao!


Trött!

Vaknade för 2½ timmar sen men känner mig fortfarande helt nyvaken.
Är lite nyfiken vad denna dag kommer bjuda på. Ska i alla fall försöka mig på att göra klart en fotobok till Shelia som jag ska beställa.
Helt sjukt att det är så svårt att hitta minst 100 bilder på henne som man vill ha i boken när det finns ca 3000 bilder på henne hehe. Känns dock rätt kul att gå igenom alla bilder. Helt sjukt vad tiden går fort. Har redan gått 9½ månader sedan prinsessan kom till världen.

Nu sitter jag och hoppas det blir lite finare väder så man kanske kan gå till någon park och ta med lite picknic.
Näe nu ska jag ta tag i bilderna.

Ciao!


Hemma igen

 
Bildkälla: LetsGoDigital


Har precis kommit hem från Mediamarkt. Blev lite besviken att de varken hade nikon d300s som jag ville kika på eller det stativet å kameraväskan jag kikat på.
Liten besvikelse men men får åka nånannanstans och kika.
Mitt stativ har börjat ge med sig. Egentligen orkar inte det med vikten på min kamera men det visste jag inte när jag köpte det och det visste tydligen inte säljaren heller.
Nu ska jag rensa Shelias garderob wiiiooo va spännande hehe.

Ciao!


Lördagsmys!


Efter en dag i centrum på jakt efter glasögon tyckte jag och sambon att vi skulle mysa ner oss med en film, lite fruksallad och mys när vi lagt Shelia. Så blev det. Vi såg Law Abiding Citizen den var faktiskt väldigt bra.
Jag passade på att börja på en ny pärlplatta som ska bli en bild på Shelia. Tror den kommer bli rätt fin om jag ska vara ärlig.
Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen innan familjen vaknar.
Har varit uppe i 2 timmar och inte kommit till skott än så nu är det dags så vi kan åka till media markt sen.

Ciao!

Busunge


Shelia tycker inte mamma har tillräckligt att göra om dagarna så när jag vände mig om för att vika tvätten tar hon tag i mitt vatten å häller över hela golvet. Sötbusunge!
Igår var jag i sambons centrum och väntade på att han skulle sluta jobba och passade då på att utnyttja det sista av mitt presentkort som jag fick i julklapp.
Det blev 2 klänningar, ett linne, en lång t-shirt till mig och en t-shirt till samobon. Sprang även förbi lindex och fick med mig en lång t-shirt från barnavdelningen hehe.
Nu börjar Shelia ruttna så ska mysa lite med henne innan hon ska i säng.

Ciao!

Nu har jag köpt den.


Bildkälla: Braun


Jag köpte en ny epilator nyligen.
Det blev en Braun silk-épil 7681 WD. Den går inte att jämföras med min förra som inte ens hade hälften av de 40 pincetterna som finns på denna.
Den kan även användas i duschen om man känner att man vill göra det och det går även att byta munstycke så det blir en ladyshave.
Den funktionen har inte jag så mycket nytta av dock men det är ju bra att möjligheten finns om man skulle vilja prova på det.
Den finns just nu att köpas på rea på vissa siba för under 1000 lappen men ordinarie pris är 1490:- vilket jag köpte den för =)
Risken finns att den blir slutsåld fort så passa på! Ni kan kolla lagerstatus på sibas hemsida.

Igår drog jag även iväg en betällning på nelly.se kunde inte låta bli när det var så billigt. Hoppas bara på allt passar.
Näe nu ska jag hoppa in i duschen.

Ciao!


Baka baka liten kaka...

Jag älskar att baka men Shelia gillar inte alls när mamma bakar för då måste man ju tävla om uppmärksamheten med en kaka.
Så sedan Shelia föddes har det inte blivit så mycket bakning som jag skulle ha velat men igår tyckte jag att det var dags.
Började koka ribs klockan 9 på morgonen eftersom dom sedan skulle marineras i några timmar så då tänkte jag att jag skulle passa på att göra en kaka som tar ca 4 timmar att göra när jag ändå skulle va i köket så länge.
Den är helt sjukt god för att ta grynets citat.
Synd att det är så mycket laktos i som är lite svårt att ta bort eftersom laktosen kommer från choklad.  
Skulle va grymt med laktosfri choklad =)
Det är dock rätt tur att den tar så lång tid att göra så man inte gör den ofta. Det är världens kaloribomb!
Här kommer en bild innan tryffeln ovanpå hade hunnit stelna.

Nu måste jag lägga Shelia som varit uppe allt för länge!
Ciao!!!


Då var man hos syster.

Har varit här ett tag nu och det har varit både mysig och lite jobbigt. I lördags kom sambon och hälsade på stackars honom.
Jag vaknade kl 4 på söndag morgon. Jag hade blivit smittad av syrrans magsjuka så han fick ta med sig Shelia, syrrans två ungar å sambo och åka till stranden så jag fick lite lugn å ro.
Men han fick ju i alla fall umgås med Shelia.
Magsjukan försvann i måndags men igår kände jag att jag hade ont i ögonen å dom sved.
Vaknade inatt och mina farhågor har besannats.
Jag har fått ögononinflamation!
Urs!
Ser ut som jag är sönderknarkad. Nu måste jag leka m Shelia som inte tycker mamma ska pilla på telefonen mer. Ciao!

Så uttråkad

Sitter i soffan framför "I hate valentine's day" och är så otroligt uttråkad. Tanken var att min syster skulle hämta upp mig på dan idag men hon är magsjuk och har spytt hela natten och halva dagen. Så nu sitter vi och väntar på att hon ska bli bättre så vi kan åka. Nu börjar Shelia bli hungrig så ska fixa lite mat till henne.
Ciao!

Bakat bröd till syster!



Har varit lite seriös såhär på kvällskvisten och bakat bröd.
Gick ut å gick en 6 km promenad och kom tillbaka med otroligt mkt energi. Tänkte då att jag skulle baka lite bröd och ta med till systeryster eftersom hon älskar detta bröd.
Nu börjar det dock lägga sig och det borde jag oxå göra. Ska bara gå igenom packningen och se vad som ligger där innan jag nannar kudde.

Urs va trött jag blev helt plötsligt.
Näe nu måste jag göra mig redo så jag kan sova snart!
Ciao!

Har fixat en bild på tårtan.

"



Nu har jag äntligen fixat en bild på en av tårtorna till barnkalaset.
Ni får ha lite överseende med den eftersom det är andra gången någonsin som jag gör tårtor.
På tisdag ska jag åka till min syster och bo hos henne i 2 veckor vilket kommer bli otroligt skönt! Nu är jag dock jättestressad med allt man ska hinna med och alla som man ska träffa. Det blir inte bättre av att Shelia bara vill bli buren hela tiden. Är så svårt att få sakerna gjorda då.
Näe tiden bara rinner iväg nu måste jag sätta fart!

Ciao!


RSS 2.0